Carlos Regueira  i Cristòfol Guerau són alumne i professor respectivament al CIFP Can Marines.  Carlos és alumne de segon curs del CFGM en producció agropecuària  i Cristòfol professor del mateix cicle i han  aconseguit una beca Erasmus gràcies al projecte Erasmus+ per a FP EuroFP Balears VI , coordinat per la Direcció General d’FP i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat. Gràcies a aquest projecte han  gaudit d’una beca Erasmus+ a  Finlàndia, més concretament,  a Turku  on trobem un centre educatiu que imparteix els mateixos ensenyaments que curse o imparteixen.

Aquesta experiència per a en Carlos forma part de la incorporació  en empreses que ha de desenvolupar dins el mòdul FCT(formació en centres de treball) per tal de completar la seva formació pràctica.

Pel que fa a Cristòfol a fet un període d´observació al centre educatiu per tal d’aprendre diferents aspectes pedagògics dels finesos.

Durant 5 setmanes Carlos participa en totes les activitats  desenvolupen en la finca agrícola i ramadera del centre  de acollida, , una oportunitat a la que poden accedir els estudiants dels cicles de grau mitjà durant el tercer trimestre del  segon any dels seus estudis amb aquest tipus de beca.

Ves al contingut